Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

I bask in the light and I take off the mask!

Οι μέρες πάνε και έρχονται και εσύ είσαι με την μάσκα σου αγκαλιά. Σε βολεύει να τη έχεις. Δεν έχεις ιδέα.. Δεν έχεις συνειδητοποιήσει οτι δεν είναι το νούμερό σου. Δεν σου πηγαίνει, δεν σου ταιριάζει. Δεν είναι ο εαυτός σου αυτός που παρουσιάζει. 
Ανοίγεις το στόμα σου, μιλάς και τι λες; Ακούς αυτά που λες; Τα υποστηρίζεις; Αμφιβάλλω... Επηρεασμένος όλη σου τη ζωή από το καθένα.. 
Κοίταξε τον  καθρέφτη.. Ναι. Κάν'το! Δες τι αντικατοπτρίζει... ένα όμορφο πρόσωπο γεμάτο προβληματισμούς, αγάπη, λύπη, προσδοκίες. Γεννημένο για να κάνει αυτό που θέλει δίχως να σκέφτεται τις συνέπειες, τον κόσμο. Γεννημένο για να ζει. Ανεξάρτητος από τη μάζα. Ναι αυτός είσαι εσύ κάτω από το προσωπείο σου. 
Πάψε να συγκρίνεις καταστάσεις και πρόσωπα. Είσαι αυτό που είσαι και στο χέρι σου είναι να βελτιωθείς. Το προσωπείο που φοράς δεν σε βοηθάει. Βγάλ'το, κάψ'το! Μαζί με αυτό ''κάψε'' και τα ταμπού σου μικροαστέ μου.. Αγάπα τον εαυτό σου. Αυτό που είσαι σε κάνει ξεχωριστό από τους υπόλοιπους, δεν το καταλαβαίνεις; Σταμάτα λοιπόν να προσπαθείς να ταυτιστείς με την μάζα, να της μοιάσεις γιατί κάποιοι εκεί έξω σε αγαπούν και σε νοιάζονται γι' αυτό που είσαι... γι' αυτό που κρύβεις και δεν αφήνεις να βγει στην επιφάνεια..
Άφησέ το. Μην διστάζεις.Κάντο πριν η μάσκα γίνει ένα με σένα.

Ένας κόσμος εκεί έξω σε περιμένει...κατέπληξε τον!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου